Trabzonspor kritik viraja giriyor

Ligin ikinci yarısına Ankaragücü maçıyla başlayacak olan Bordo-mavililer ardından Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarını kayıpsız geçerek yakaladığı huzur ortamını sürdürmek istiyor. Spor Toto Süper Ligin 18. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ligde zor

Trabzonspor kritik viraja giriyor

Ligin ikinci yarısına Ankaragücü maçıyla başlayacak olan Bordo-mavililer ardından Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarını kayıpsız geçerek yakaladığı huzur ortamını sürdürmek istiyor. Spor Toto Süper Ligin 18. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde ligde zor günler geçiren Ankaragücü'nü ağırlayacak olan Trabzonspor, kritik bir döneme giriyor.

 

Ligin ikinci yarısında sahasında ilk olarak başkent temsilcisi ağırlayacak olan Trabzonspor, bu maçında ardından Ziraat Türkiye Kupası Grup maçında Beşiktaş deplasmanına gidecek.

Zorlu maçın ardından Bordo-mavililer yine İstanbul'da Fenerbahçe ile zorlu lig maçı yapacak. Oynayacağı kritik maçları kayıpsız geçmek isteyen Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, galibiyet serisini sürdürerek hedeflerine bir adım daha yaklaşmanın planlarını yapıyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, zorlu ikinci yarıya oyuncularını hem teknik, hem de taktik olarak hazırlarken, bire bir ve toplu halde yaptığı toplantılarda oyuncularını lig yarışına kafa olarak motive etmeye çalışıyor. Yakaladıkları huzur ortamının bozulmaması için herkesin daha gayretli olmasını isteyen Güneş, "Yakaladığımız bu güzel ortam çalışmanın eseri. Kendiliğinden olmadı.

İlk yarıda gösterdiğimiz çalışma isteğini ve arzusunu ligin ikinci yarısında üzerine katarak sürdürmeliyiz. Hiç bir şey kendiliğinden olmuyor. Hepiniz birer değersiniz. Bu değeri daha yukarılara taşımak sizlerin elinde. Kimin ne yaptığına, ne dediğine bakmadan biz işimizi yapacağız. Yakaladığımız bu huzur ortamının bozulmaması için daha çok çalışmalıyız" dediği öğrenildi.

HEDEF SERİ GALİBİYETLERİNİ SÜRDÜRMEK

 

 

 

 

Ligin ilk yarısında elde ettiği seri galibiyetlerle zirveye yerleşen Trabzonspor, aynı sistemi ikinci yarıda da sürdürmek istiyor. Ankaragücü, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarını alacağı galibiyetlerle kayıpsız geçmek isteyen Bordo-mavililer kritik dönemden rahatlayarak çıkmanın planlarını yapıyor. Hem ligde hem de kupada lider olan Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, ligin ilk yarısın 5.haftasında tek yenilgisini Manisaspor karşısında 3-1'lık skor ile almıştı. Bordo-mavililer söz konusu maçın ardından mağlubiyet yüzü görmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler