Trabzonspor kongresi örnek oldu

Bursaspor’un Atatürk Spor Salonu'nda çoğunluk aranmaksızın dün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda kongre üyelerine Trabzonspor kongresi örnek gösterildi. Kongrede konuşan Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, kongrede yaptığı konuşmada Trab

Trabzonspor kongresi örnek oldu

Bursaspor’un Atatürk Spor Salonu'nda çoğunluk aranmaksızın dün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda kongre üyelerine Trabzonspor kongresi örnek gösterildi.

 

Kongrede konuşan Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, kongrede yaptığı konuşmada Trabzonspor’u kongre üyelerine örnek gösterdi.

Şenkaya kongrede katılımın azlığının kendisini çok üzdüğünü söyleyerek Bursaspor'un kongresini ilk toplantıda yapması gerekirdi. Toplantıya da çok az katılım var. Bin 800 küsur üyesi olan Bursaspor'un genel kuruluna bu kadar az delegenin gelmesi üzücü. Şampiyonluk yarışı içinde olduğunuz kardeş kulübümüz Trabzonspor genel kurulu ilk toplantıda yapmayı başarmıştı. Bizim de bunu yapmamız gerekirdi” diye konuştu. Kongrede başkanlığa yeniden İbrahim Yazıcı başkan seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler