Trabzonspor kılıçları çekti!

Trabzonspor Kulübü'nden, Vatan Gazetesi'nin Burak Yılmaz'a ilişkin yaptığı skandal başlığa sert cevap.Kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Vatan Gazetesi’nin 3 Nisan Pazar günü yayınlanan nüshasında Trabzonspor – Konyaspor maç yazısını kaleme a

Trabzonspor kılıçları çekti!

Trabzonspor Kulübü'nden, Vatan Gazetesi'nin Burak Yılmaz'a ilişkin yaptığı skandal başlığa sert cevap.

Kulüpten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Vatan Gazetesi’nin 3 Nisan Pazar günü yayınlanan nüshasında Trabzonspor – Konyaspor maç yazısını kaleme alan Lütfi Özel, oyuncumuz Burak Yılmaz’ı hedef alarak maksadını aşan, kabul edilemez ifadeler kullanmıştır. 

Karşılaşmanın içerisinde başına aldığı darbelerle iki defa sakatlık geçiren, buna rağmen büyük bir özveriyle mücadeleyi bırakmayan bu değerli sporcumuzun oyundan alındıktan sonra kendisine yönelik tahriklerle muhatap olması belli ki dışarıdan farklı yorumlanmıştır.

Eleştiriye elbette açığız, ancak hakarete varan değerlendirmeleri kabul etmemiz mümkün değildir. Ayrıca belirli çevrelerin sürekli bu oyuncumuz üzerinden kulübümüzü yıpratma yoluna gitmeleri de dikkate değer bir durumdur.

Bu vesileyle konuyu kamuoyunun gündemine sunuyor, Lütfü Özel’i ve Vatan Gazetesi yönetimini Basın Meslek İlkeleri’nin 4. ve 16. maddelerine uygun davranmaya davet ediyoruz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor