Trabzonspor Kayseri'yi mağlup etti

Gençlik Geliştirme U18 Ligi Türkiye finalleri Antalya’da devam ediyor. Trabzonspor  burada oynadığı ikinci maçta Kayserispor’u 3-0 mağlup etti.Sahaya; Mücahit, Hüseyin Kayıkçı, Rasimcan, Mert, Doğancan, Semih, Meriç, Burak, Hami (Dk. 79 Egemen), Habib (Dk

Trabzonspor Kayseri'yi mağlup etti

Gençlik Geliştirme U18 Ligi Türkiye finalleri Antalya’da devam ediyor. Trabzonspor  burada oynadığı ikinci maçta Kayserispor’u 3-0 mağlup etti.

Sahaya; Mücahit, Hüseyin Kayıkçı, Rasimcan, Mert, Doğancan, Semih, Meriç, Burak, Hami (Dk. 79 Egemen), Habib (Dk. 85 Selim) ve Mustafa (Dk. 72 Hüseyin Göktaş) onbiriyle çıkan takımın gollerini 8. dakikada Hami, 80 ve 83. dakikalarda Hüseyin Göktaş kaydetti.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Zafer Hızarcı, Kayserispor karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, “Oynadığımız futbol umut verici. Oyuncuların gelişimleri üst düzeyde. Müsabakada rakibe pozisyon vermeden futbol adına doğruları yaptık. Taraftarlara keyifli bir müsabaka izlettirdiğimizi düşünüyorum. Maç sonrası da bu yönde övgü dolu sözlerle karşılaştık” dedi.

Grubun son maçında yarın saat 17.00’de Galatasaray’la karşılaşacaklarını belirten Hızarcı, “Amacımız bu müsabakadan da galibiyetle ayrılmak ve Trabzonspor’a yakışır futbol oynamak olacak” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor