Trabzonspor ilk yarının gerisinde

Sahasında Kayserispor ile 3-3 berabere kalarak liderliği Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor, ikinci yarıda ilk yarının gerisinde kaldı. Bordo-mavililer ligin ilk yarısının ilk 6. haftasında 11 puan toplarken, ikinci yarının ilk 6 haftasında ise 9 puan top

Trabzonspor ilk yarının gerisinde

Sahasında Kayserispor ile 3-3 berabere kalarak liderliği Fenerbahçe'ye kaptıran Trabzonspor, ikinci yarıda ilk yarının gerisinde kaldı. Bordo-mavililer ligin ilk yarısının ilk 6. haftasında 11 puan toplarken, ikinci yarının ilk 6 haftasında ise 9 puan toplayabildi.

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 3-3 berabere kalan Trabzonspor, ilk yarının gerisinde kaldı. İç sahada kaybettiği puanlarla liderliği, averajla Fenerbahçe'ye kaptıran bordo-mavililer ligin ilk yarısında topladığı puanı toplayamadı.

Ligin ilk yarısını 42 puanla Bursaspor'un 5 puan, Fenerbahçe'nin de 9 puan önünde kapayan bordo-mavililer, ikinci yarıda 6 maçta kaybettiği 9 puan ile şampiyonluk yolunda büyük bir avantajı yitirdi.

Trabzonspor'un Trabzonspor ilk 6 haftalarda rakipleri ile oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle:

Ankaragücü...(0-2), (1-1)

Fenerbahçe....(3-2), (2-0)

Antalyaspor...(0-0), (0-0)

Sivasspor......(6-1), (2-3)

Manisaspor...(1-3), (1-2)

Kayserispor..(0-0). (3-3)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler