Trabzonspor iç-dış tanımıyor!

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren lider Trabzonspor dış sahada, bordo-mavili takımı geriden takip eden Fenerbahçe ise iç sahada rakip tanımıyor.Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Şükrü Saraç oğlu Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe ile Trabzonspor

Trabzonspor iç-dış tanımıyor!

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren lider Trabzonspor dış sahada, bordo-mavili takımı geriden takip eden Fenerbahçe ise iç sahada rakip tanımıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Şükrü Saraç oğlu Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki zorlu karşılaşma bir başka boyutu ile de ön plana çıkıyor. İki ezeli rakiplerin biri iç saha da diğeri ise dış sahada 168 gündür yenilgi yüzü görmedi. Sahada mağlubiyetle ayrılan takım bu unvanına son verecek olurken, sonucun beraberlikle bitmesi halinde iki takım da yenilmezlik unvanlarını sürdürecek.
Ligin ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile oynadığı maçlardan zaferle ayrılan Trabzonspor, bu kez İstanbul deplasmanında oynayacağı büyük maçlardan galibiyetle ayrılmak istiyor. Fenerbahçe ile oynayacağı maçı alarak bu galibiyet serisini başlatmak isteyen bordo-mavili takım rakibinin de iç sahadaki yenilmezlik unvanını sonlandırmayı planlıyor.

Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, ligde dış sahada oynadığı 8 maçta
6 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Attığı 19 gole karşılık ise kalesinde sadece 3 gol gördü. Trabzonspor ligde topladığı 43 puanın 20'ni ise dış sahada topladı.
Lider Trabzonspor'un 7 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe ise evinde bu sezon yenilmedi. Trabzonspor karşılaşmasına ya tamam ya devam maçı olarak gören sarı-lacivertli takım bu sezon kendi sahasında oynadığı maçlarda yenilmedi. Evinde oynadığı 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Fenerbahçe attığı 24 gole karşılık isek kalesinde 8 gol gördü.

İç ve dış saha golcüleri için diğer sayfaya gidiniz

 


İÇ VE DIŞ SAHA GOLCÜLERİ
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Alex ligde 12 gol atarken bu gollerin 8'ni kendi sahalarında oynadıkları maçta atarken diğer 4 golünü ise dış sahada oynadığı maçlarda attı. 12 golle gol krallığı sıralamasında Alex ve Emenike'yi 9 gol ile takip eden Burak Yılmaz ise attığı gollerin 6'nı dış sahada oynadığı maçlarda atarken, 3 golü ise iç sahada oynanan maçlarda attı.
Lider Trabzonspor'un dış sahada bu sezon oynadığı maçlar ve aldı sonuçlar ise şöyle
Ankaragücü-Trabzonspor.......:0-2
MP Antalyaspor-Trabzonspor.:0-0
Kayserispor-Trabzonspor........:0-0
Kasımpaşa-Trabzonspor.........:0-7
Konyaspor-Trabzonspor..........:1-2
Bursaspor-Trabzonspor...........:0-2
Gaziantepspor-Trabzonspor.....:1-3
İstanbul.B.B- Trabzonspor........:1-3

Fenerbahçe'nin bu sezon sahasında oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle:
Fenerbahçe-M.P Antalyaspor.:4-0
Fenerbahçe-Manisaspor........:4-2
Fenerbahçe-Beşiktaş.............:1-1
Fenerbahçe-Gençlerbirliği......:3-0
Fenerbahçe-Galatasaray........:0-0
Fenerbahçe-Eskişehirspor......:4-2
Fenerbahçe-Bucaspor............:5-2
Fenerbahçe-Karabükspor.......:2-1
Fenerbahçe-Sivasspor............:1-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor