Trabzonspor herkesin sevdasıdır

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ile ilgili bir basın bildirisi yayımladı. Günnar’ın açıklaması şu şekilde;Son günlerde Trabzonspor eski yöneticisi Sn. Hayrettin Hacısalihoğlu’nun Devlet Bakanımız

Trabzonspor herkesin sevdasıdır

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ile ilgili bir basın bildirisi yayımladı. Günnar’ın açıklaması şu şekilde;

Son günlerde Trabzonspor eski yöneticisi Sn. Hayrettin Hacısalihoğlu’nun Devlet Bakanımız Sn. Faruk Özak’ı gündeme taşıyan ifadeleri basına yansımıştır. Devlet Bakanımız ve Trabzon milletvekilimiz Sn. Faruk Özak milletvekili olmadan önce Trabzonspor’u başarılara taşımış bir başkanlık dönemi geçirmiştir. Ayrıca siyasete girdikten sonra hem Bayındırlık ve İskan Bakanlığı hem de Devlet Bakanlığı dönemlerinde ülkemize ve Trabzonspor’umuza gerçekten çok faydalı çalışmalarla eserler kazandırmıştır.

Ülkesine hizmet ederken Trabzon’umuzun en önemli markası sayılabilecek Trabzonspor’a vefa göstererek sürekli yardımcı olmuştur. Sadece Trabzonspor’a değil ilimizdeki küçüklü büyüklü tüm spor camiasına her türlü desteği vermiştir.

Bu destekleri verirken daima kulüplerin iç işlerine karışmayan ve adının geçmemesi için her türlü gayreti gösteren anlayışta olduğumuzu bizatihi tanığıyım

Son günlerde bazı mihraklar Trabzonspor Kulübünü siyasetin içerisine taşıyarak kendi değirmenlerine su taşımaya çalışmaktadır. Oysaki bizim anlayışımıza göre Trabzonspor Kulübü siyaset üstü bir kurumdur ve tüm spor severlerin sahip olduğu bir camiadır.

Dürüstlüğünden hiç şüphe etmediğimiz ve edilmeyeceğine inandığımız Trabzonspor’da başarılı olmak için çaba sarf eden Sayın Nuri Albayrak başkanımızın da adı kullanılarak yeni bir tartışma başlatılmak istenmektedir. Sayın Hacısalihoğlu ne yazık ki, Sayın Nuri Albayrak ve yönetimini ibra etmeyenler arasındadır. Kendilerine tavsiyemiz Trabzonspor’da bugüne kadar yaşanmamış “İbra etmeme hadisesine yönelik teamül dışı anlayışın iade-i itibar talebiyle düzeltmesidir.

Trabzonspor’a hizmet her sporseverin olduğu gibi her AK Partilinin, her CHP’linin, her MHP’linin ve her siyasinin vazgeçilmez sevdasıdır.

Sn. Bakanımızın hizmetleri vatandaşlarımız ve sporseverler tarafından yeterince bilinmektedir.

Kamuoyuna Saygı ile duyurulur”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler