Trabzonspor, Gençler'e hazırlanıyor

Trabzonspor, hafta sonu oynayacak olduğu Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı idmanla sürdürdü. İdmanda Alanzinho ile Engin Baytar'ın samimi görüntüleri dostluklarını bir kez daha pekiştirdi. Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde y

Trabzonspor, Gençler'e hazırlanıyor

Trabzonspor, hafta sonu oynayacak olduğu Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını bu akşam yaptığı idmanla sürdürdü. İdmanda Alanzinho ile Engin Baytar'ın samimi görüntüleri dostluklarını bir kez daha pekiştirdi.

 

Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan idmana sakatlığı bulunan kaleci Onur Recep Kıvrak’ın dışında tüm oyuncular katıldı.

 

Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan idmanda futbolcular kondüsyon ve taktiksel olarak çalıştı. İdmanı bir grup Trabzonsporlu taraftar izleyerek takıma destek oldular.

 

İdmanda Engin Baytar, bir süre düz koşu yaptıktan sonra takımdan ayrı olarak çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor