Trabzonspor futbol okulu açılıyor!

Tosya Gençlik Spor Müdürü Zeki Taş, Tosya'daki gençlerin futbola bakışına profesyonel bir vizyon getirmek amacıyla, Trabzonspor Futbol Okulları Koordinatörü Hüseyin Nuri Tok ile görüştüğünü ve Tosya'da bir futbol okulu açılması konusunda görüş birliğine v

Trabzonspor futbol okulu açılıyor!

Tosya Gençlik Spor Müdürü Zeki Taş, Tosya'daki gençlerin futbola bakışına profesyonel bir vizyon getirmek amacıyla, Trabzonspor Futbol Okulları Koordinatörü Hüseyin Nuri Tok ile görüştüğünü ve Tosya'da bir futbol okulu açılması konusunda görüş birliğine vardıklarını söyledi.

Bir protokol imzaladıklarını ifade eden Taş, "Protokole göre, 7-14 yaş arasındaki tüm gençler, Trabzonspor futbol okuluna kayıt yaptırabilir. Daha sonra yaş gurupları oluşturacağız. Kayıt yaptıran sporcular, sadece yeşil sahada futbol antrenmanı yapmakla kalmayıp, haftalık düzenli olarak sporcu beslenmesi, mental antrenman, sporcu ahlakı, rakibe saygı konularında ders görecekler. Futbol okulumuzda yeterli gördüğümüz yetenekleri ilgililere bildireceğiz. Trabzonspor, futbol okulumuzdan seçtiği futbolcuları, kulübüne davet edecek" diye konuştu.

Trabzonspor Futbol Okulu, 20 Mayısa kadar sporcu kaydı yapacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor