Trabzonspor ''Ersin'le anlaştı''

BEKO Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Trabzonspor, önceki gün Evren Büker'in renklerine bağladıktan sonra ikinci transferini de Kepez Belediyesi'nden yaptı.Büker bombasının ardından Bordo-Mavililer ikinci önemli transferini Ersin Görkem ile sözleşme imzalaya

Trabzonspor ''Ersin'le anlaştı''
BEKO Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Trabzonspor, önceki gün Evren Büker'in renklerine bağladıktan sonra ikinci transferini de Kepez Belediyesi'nden yaptı.
Büker bombasının ardından Bordo-Mavililer ikinci önemli transferini Ersin Görkem ile sözleşme imzalayarak gerçekleştirdi.

1977 doğumlu ve 1.93 metre boyundaki Görkem, 1998 yılında Galatasaray'da başladığı profesyonellik kariyerinde Sarı-kırmızılı formayı üstüste 5 sezon giydi. 2003-04 sezonunda Darüşşafaka'ya transfer olan tecrübeli oyuncu daha sonra sırasıyla Banvitspor (2004-2007), Antalya Büyükşehir Belediyesi (2007-09) ve Kepez Belediyespor (2009-2010) takımlarında görev yaptı.
Bu sezon Kepez Belediyespor'da 30 maçta, 12.7 sayı, 4.5 ribaund ve 1.9 asist ortalamalarını tutturan Görkem, bu sezon attığı toplam 382 sayıyla en skorer 23.'ncü oyuncu olmayı da başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor