Trabzonspor durmak istemiyor

Spor Toto Süper Ligin 21. Haftasında Cumartesi günü deplasmanda Sivasspor'u mağlup eden Trabzonspor, bir günlük izinin ardından çalışmalarına bugün yeniden başlayacak.Sezonun 22. Haftasında 21 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak o

Trabzonspor durmak istemiyor

Spor Toto Süper Ligin 21. Haftasında Cumartesi günü deplasmanda Sivasspor'u mağlup eden Trabzonspor, bir günlük izinin ardından çalışmalarına bugün yeniden başlayacak.

Sezonun 22. Haftasında 21 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Bordo Mavili takım bu maça yönelik ilk antrenmanını bugün saat 20.00'da Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde gerçekleştirecek..

Cezalı futbolcusu bulunmayan Trabzonspor'da Egemen Korkmaz'ın sakatlığının devam ettiği belirtilirken, Sivasspor maçında kasığında gerilme olan Engin'in durumu da bugün yapılacak kontrolden sonra kesinlik kazanacak.

Trabzon dışında bulunan futbolcularında gelmesi ile saat 17.00'da tesislerde toplanacak olan Bordo Mavililer Manisaspor maçına yönelik ilk antrenmanını saat 20.00'da gerçekleştirecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor