Trabzonspor deplasman kralı oldu

Bu sezon deplasmanda oynadığı 12 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan Bordo-mavililer 29 puan topladı. İç sahada ise 7 galibiyet 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 25 puan elde etti.Karadeniz ekibi, dış sahadaki maçlarda kalesinde 9 gol görürke

Trabzonspor deplasman kralı oldu

Bu sezon deplasmanda oynadığı 12 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alan Bordo-mavililer 29 puan topladı. İç sahada ise 7 galibiyet 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 25 puan elde etti.

Karadeniz ekibi, dış sahadaki maçlarda kalesinde 9 gol görürken, rakip fileleri 26 kez havalandırmayı başardı.

Ankaragücü, Kasımpaşa, Konyaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor, Manisaspor ve Beşiktaş maçlarında 3 puan elde eden Bordo-mavili ekip, Antalyaspor ve Kayserispor maçlarından ise 1'er puanla Trabzon'a döndü.

Trabzonspor, sadece deplasmanlarda elde ettiği 29 puanla ligde 7 takımı geride bıraktı. Bordo-mavili takım Ankaragücü, Medical Park Antalyaspor, Gençlerbirliği, Sivasspor, Bucaspor, Konyaspor ve Kasımpaşa'nın toplam puanını geçmeyi başardı. Trabzonspor'un bu sezon dış sahada oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:

Ankaragücü-Trabzonspor: 0-2

Antalyaspor-Trabzonspor: 0-0

Kayserispor-Trabzonspor: 0-0

Kasımpaşa-Trabzonspor: 0-7

Konyaspor-Trabzonspor: 1-2

Bursaspor-Trabzonspor: 0-2

Gaziantepspor-Trabzonspor: 1-3

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Trabzonspor: 1-3

Fenerbahçe-Trabzonspor:2-0

Sivasspor-Trabzonspor:2-3

Manisaspor-Trabzonspor:1-2

Beşiktaş-Trabzonspor:1-2

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor