Trabzonspor deplasman galibi

Zirvenin ilk iki sırasını paylaşan Trabzonspor ile Bursaspor arasında yarın Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma bu hafta sonucu en çok merak edilen karşılaşmaların başında gelirken, bordo-mavili takım dış sahada, yeşil-beyazlı ekip ise iç sa

Trabzonspor deplasman galibi

Zirvenin ilk iki sırasını paylaşan Trabzonspor ile Bursaspor arasında yarın Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma bu hafta sonucu en çok merak edilen karşılaşmaların başında gelirken, bordo-mavili takım dış sahada, yeşil-beyazlı ekip ise iç sahada maç kaybetmiyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında yarın deplasmanda Burasspor ile karşılaşacak olan Trabzonspr'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Galatasaray'ı mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan bordo-mavili takım deplasmanda oynayacağı Burasspor maçını kazanarak yerini korumayı hedefliyor.

Medical Park Antalyaspor beraberliği ardından liderliği Trabzonspor'a kaptıran Bursaspor ise evinde oynayacağı karşılaşmayı kazanarak liderlik koltuğunu geri almayı planlıyor. Haftanın sonucu en çok merakla beklenen karşılaşmalarının başında gelen Bursaspor-Trabzonspor müsabakası zirve takibi yapan takımları da yakında ilgilendiriyor.

İki takımın 11 hafta sonunda iç ve dış saha performanslarına bakıldığı zaman Trabzonspor dış sahada, Bursaspor ise iç sahada maç kaybetmiyor. Bordo-mavili takım dış sahada oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken, attığı 11 gole karşılık ise kalesinde 1 gol gördü ve 11 puan topladı.

Burasspor ise sahasında oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Attığı 7 gole karşılık kalesinde ise 4 gol gördü ve 11 puan topladı.

TRABZONSPOR'UN DIŞ SAHA MAÇLARI

Ankaragücü-Trabzonspor : 0-2

Antalyaspor-Trabzonspor: 0-0

Kayserispor-Trabzonspor: 0-0

Kasımpaşa-Trabzonspor : 0-7

Konyaspor-Trabzonspor : 1-2

BURSASPOR'UN İÇ SAHA MAÇLARI

Bursaspor-Konyaspor : 1-0

Bursaspor-Eskişehirspor : 2-1

Bursaspor-Bucaspor : 1-0

Bursaspor- KDÇ Karabük : 2-2

Bursaspor-Fenerbahçe : 1-1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor