Trabzonspor çifte bayram istiyor

Üst üste aldığı seri galibiyetlerle ligin zirvesine yerleşen Trabzonspor, evinde ağırlayacağı Eskişehirspor'u yenerek çifte bayram sevinci yaşamak istiyor. Spor Toto Süper Ligi'nin 13. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehirspor'u konuk edecek

Trabzonspor çifte bayram istiyor

Üst üste aldığı seri galibiyetlerle ligin zirvesine yerleşen Trabzonspor, evinde ağırlayacağı Eskişehirspor'u yenerek çifte bayram sevinci yaşamak istiyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin 13. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehirspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, kötü bir sürpriz yaşamak istemiyor. Ligde elde ettiği seri galibiyetlerle liderlik koltuğuna oturan Bordo-mavililer 7. galibiyetini rakibi Eskişehirspor karşısında almanın planlarını yaparken, Galatasaray ve Bursaspor'u galibiyetlerini Avni Aker Stadı'nda taraftarı karşısında taçlandırmak istiyor.

"SABIRLA VE CİDDİYETLE MÜCADELE ETMELİYİZ"

Liderlik yolunda kötü bir sürpriz ile karşılaşmak istemeyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, hafta içinde yaptığı toplantılarda oyuncularına gerekli ikazları yaparken, yapılan taktik çalışmalarında ise oyuncularına Eskişehirspor'u zayıf yönlerini uygulamalı olarak gösterdi. Güneş, Oyuncularına, "Şimdi sorumluluğunuz daha da arttı. Oynadığımız futbolun ve aldığımız iyi sonuçların gelip geçici olmadığını göstermeliyiz. Herkesin sahada bir biriyle daha çok yardımlaşmasını istiyorum. Rakibi kendi sahasında baskı altına almalıyız. Sabırla ve ciddiyetle mücadele etmenizi istiyorum" dediği öğrenildi.

TARAFTAR UYARILDI

Trabzonspor'un Eskişehirspor ile oynayacağı müsabaka öncesi taraftarlara yönelik olarak kulüpten bir duyuru yapıldı. Duyuruda koltuk kırılmaması, meşale yakılmaması başta olmak üzere sahaya konfeti, yabancı madde atılmaması, küfürlü tezahürat yapılmaması ve merdiven boşluklarına oturulmaması konusunda uyarıda bulunuldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler