Trabzonspor cevap verecek mi?

Fenerbahçe kulübü asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’nun bugün yaptığı basın açıklamasından sonra Trabzonspor  nasıl bir yol takip edecek? Başkan Sadri Şener’e yönelik hakaret içeren açıklamalar karşısında Trabzon camiasının tepkisi nasıl olacak? Trabzonspor Fene

Trabzonspor cevap verecek mi?

Fenerbahçe kulübü asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’nun bugün yaptığı basın açıklamasından sonra Trabzonspor  nasıl bir yol takip edecek?

 

Başkan Sadri Şener’e yönelik hakaret içeren açıklamalar karşısında Trabzon camiasının tepkisi nasıl olacak?

 

Trabzonspor Fenerbahçe’ye cevap verecek mi?

 

Haber61.net’in ulaştığı bilgilere göre Trabzonspor yönetim kurulu olağanüstü toplandı. Toplantı sonunda Trabzonspor kulübü Fenerbahçe asbaşkanı Şekip Mosturoğlu’nun açıklamalarına öncelikle kendi resmi internet sitesinden yayımlayacağı açıklama ile cevap verecek.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in ilk açıklaması şöyle: "Öncelikle Şekip Mosturoğlu benim muhatabım değil. Ben özür diliyorsam aile terbiyemden dolayı, özür diledim"

 

Trabzonspor yönetimi ayrıca Pazartesi günü düzenleyeceği kapsamlı bir toplantı ile de Fenerbahçe’ye cevap vermeyi planlıyor.

 

TRABZONSPOR KULÜBÜ RESMİ SİTESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler