Trabzonspor büyük oynuyor

Bordo-Mavililer’in hocası, takımını diğer büyük sınavlarda olduğu gibi yine kendi felsefesinden şaşmadan oynatacak, ayrıca bir kez daha sürpriz isimlerle gol ve goller arayacak.Trabzonspor Teknik Direktörü, Galatasaray ile oynanacak karşılaşmanın taktiğin

Trabzonspor büyük oynuyor

Bordo-Mavililer’in hocası, takımını diğer büyük sınavlarda olduğu gibi yine kendi felsefesinden şaşmadan oynatacak, ayrıca bir kez daha sürpriz isimlerle gol ve goller arayacak.

Trabzonspor Teknik Direktörü, Galatasaray ile oynanacak karşılaşmanın taktiğini büyük ölçüde belirledi, geri sayıma geçti... Bordo-Mavililer’in hocasının öne çıkardığı felsefe aslında temel ilkeleriyle diğer derbilerden pek farklı değil. Yakın çevresine bu maçtaki iddiaları üzerine yorumlarda bulunan Karadeniz ekibinin patronu Şenol Güneş, “Bizim oturtmaya çalıştığımız, belli bir sistemimiz var. Elbette rakiplere göre zaman zaman değişkenlik gösterebiliyor ama bu asla onların felsefesini kabul edeceğimiz anlamına gelmiyor. Galatasaray’ı da eksiklerine rağmen fazlasıyla ciddiye alıyoruz, gerekli analizler ışığında tedbirlerimizi alıyoruz. Ancak taraftarımız ve futbolseverler sahada yine daha önce olduğu gibi, pozitif futbolu düşünen, kolay bozulmayan, oyundan düşmeyen bir Trabzonspor izleyecek” dedi.

Örnekleri çok...

Şenol Güneş’in her derbide olduğu gibi Galatasaray mücadelesine özel sürprizler hazırlıyor. Beşiktaş maçında 3 puanı getiren golü Mustafa Yumlu atarken, Fenerbahçe sınavında da 1 gol savunmacı Glowacki’den gelmişti. Bu tip etkinlikleri çeşitlendirmenin yollarını arayan Güneş’in yeni bir yıldız daha yaratması beklentiler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler