Trabzonspor bu sezon fark attı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, bu sezon ortaya koyduğu performans ile geçtiğimiz sezona 14 puan fark attı.Spor Toto Süper Ligin 25.haftası itibariyle 57 puanla ezeli rakibi Fenerbahçe ile ligin zirves

Trabzonspor bu sezon fark attı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, bu sezon ortaya koyduğu performans ile geçtiğimiz sezona 14 puan fark attı.

Spor Toto Süper Ligin 25.haftası itibariyle 57 puanla ezeli rakibi Fenerbahçe ile ligin zirvesinde aynı puanları paylaşan Trabzonspor, şampiyonluk mücadelesi verirken, geçtiğimiz sezona da fark attı. Bordo-mavili takım, 34 averajı bulanan Fenerbahçe'nin ardından 32 averajla 2.sırada yer alırken bu sezon ortaya koyduğu performansla geçtiğimiz sezona 14 puan fark attı.

Bordo-mavililer 2009-2010 sezonunda oynadığı 25 maçta 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde ederken attığı 44 gole karşılık ise kalesinde 27 gol gördü. Topladığı 43 puan ile 5.sırada yer alan Karadeniz ekibi bu sezon ise oynadığı 25 maçta 17 galibiyet, 6 beraberlik 2 mağlubiyet elde etti. Attığı 52 gole karşılık ise kalesinde 20 gol gören bordo-mavililer 57 puan ile ligin zirvesinde ezeli rakibi Fenerbahçe ile aynı puanları paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler