Trabzonspor bu hafta çok yoğun

Trabzonspor’un A takımı yarın (cumartesi) Gaziantepspor'la oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, hentbol, bayan futbol ve 1461 Trabzon takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.Buna göre Trabzonspor’un basketbol takımı ligin 7. haftasında yarın (

Trabzonspor bu hafta çok yoğun

Trabzonspor’un A takımı yarın (cumartesi) Gaziantepspor'la oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, hentbol, bayan futbol ve 1461 Trabzon takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.

Buna göre Trabzonspor’un basketbol takımı ligin 7. haftasında yarın (Cumartesi) deplasmanda Beşiktaş Cola Turka’la karşılaşacak. Beşiktaş Cola Turka Arena'daki karşılaşma saat 15.00'de başlayacak.

Trabzonspor’un Hentbol takımı ise ligin 9. haftasında deplasmanda yarın (Cumartesi) Jandarmagücü ile karşılaşacak. Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak.

1461 Trabzon ligin 14. haftasında 28 Kasım Pazar günü deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak. Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 13.30'da başlayacak.

Trabzonspor’un Bayan futbol takımı da ligin 3. haftasında 28 Kasım Pazar günü deplasmanda Gazi Üniversitesi ile karşılaşacak. Gazi Üniversitesi Sahası’nda oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler