Trabzonspor: Başımız sağolsun

Trabzonspor Kulübü, Vakfıkebir’de trafik kazasında hayatını kaybeden 5 tekvandocu ile ilgili başsağlığı mesajı yayınladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde dün akşam meydana gelen trafik kaz

Trabzonspor: Başımız sağolsun

Trabzonspor Kulübü, Vakfıkebir’de trafik kazasında hayatını kaybeden 5 tekvandocu ile ilgili başsağlığı mesajı yayınladı.

 

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde dün akşam meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybeden genç tekvandocular Emanet Özlem Akagündüz, Ümitcan Akagündüz, Abdul Ziya Bostan, Fatih Kasım Fırtına ve Fatma Yıldırım’a Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileriz. Aynı kazada yaralanan Uğur Kasım ve Şamil Kurt’un da en kısa sürede eski sağlıklarına kavuşmasını temenni ederiz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler