Trabzonspor atletizm takımı 3.oldu

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Belediye ile Sağlık Eğitim Vakfı tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenen "Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu" koşuldu.  Türkiye'nin yanı sıra Etiyopya, Kenya, ABD, Almanya, Fransa, Fas, Pakistan, Yunanistan, Moldova, Bulgaristan v

Trabzonspor atletizm takımı 3.oldu

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Belediye ile Sağlık Eğitim Vakfı tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenen "Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu" koşuldu.

 

Türkiye'nin yanı sıra Etiyopya, Kenya, ABD, Almanya, Fransa, Fas, Pakistan, Yunanistan, Moldova, Bulgaristan ve Romanya'dan 36'sı yabancı, toplam 880 sporcu katıldığı yarışmada, 21 kilometre koşuldu. Maratonda Kıyasettin Yalçın, Murat Öztürk, Kadir Öztürk, Caner Terzi ve Hamdi Alkan’dan oluşan Trabzonspor takımı üçüncü oldu.

 

Antrenörler Zekeriya Üçüncü ve Songül Virit 2011 yılındaki ilk kupayı kazanmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Başarılarımıza yeni bir halka eklememiz bizi sevindirmiştir. Bundan sonra ki hedefimiz daha üst seviyede dereceler elde etmek olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler