Trabzonspor Arabistan'a gidecek

Sıkıntılı geçen haftaların ardından Sivasspor deplasmanında galip gelerek moral bulan Trabzonspor’da, sevindirici bir gelişme daha yaşandı. Sportif açıdan başarılı olan ve şampiyonluk hedefine adım adım ilerleyen Bordo-Mavililer, finansal açıdan da son de

Trabzonspor Arabistan'a gidecek

Sıkıntılı geçen haftaların ardından Sivasspor deplasmanında galip gelerek moral bulan Trabzonspor’da, sevindirici bir gelişme daha yaşandı. Sportif açıdan başarılı olan ve şampiyonluk hedefine adım adım ilerleyen Bordo-Mavililer, finansal açıdan da son derece kazançlı bir anlaşmaya imza attılar. Başkan Sadri Şener’i de oldukça keyiflendiren bu anlaşmanın detaylarına gelince... Mart ayı sonunda, milli maçlar nedeniyle verilecek olan arada Suudi Arabistan’a hareket edecek olan Trabzon, burada bir hazırlık maçı oynayacak. Yapılan tüm masraflar çıktıktan sonra Karadeniz temsilcisinin kasasına en az 350 bin Euro girecek.

Rakip henüz belli değil

Sadece bir hazırlık mücadelesi oynaması karşılığında, önemli bir miktar para kazanacak Trabzonspor’un hangi takımla beraber sahaya çıkacağı ise henüz belli değil. Bordo-Mavililer’in bu karşılaşmada çok büyük bir ihtimalle Arap dünyasından bir takıma karşı mücadele etmesi bekleniyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzon, başarılarını bu tarz anlaşmalarla parasal olarak da süslemeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor