Trabzonspor 7-0'ın keyfiyle...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en favori kulübü olan Trabzonspor, bu sezonun ilk yarısında deplasmanda 7-0'lık tarihi bir farklı devirdiği Kasımpaşa'ya karşı bu akşam yine sahneye çıkıyor.Karşılaşmaya bu skor nedeniyle bir nevi 1-0 önde galip çıkaca

Trabzonspor 7-0'ın keyfiyle...

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğun en favori kulübü olan Trabzonspor, bu sezonun ilk yarısında deplasmanda 7-0'lık tarihi bir farklı devirdiği Kasımpaşa'ya karşı bu akşam yine sahneye çıkıyor.

Karşılaşmaya bu skor nedeniyle bir nevi 1-0 önde galip çıkacak olan Trabzonspor'da oyuncuların moralleri de oldukça iyi. Dün akşam Kocaeli'nde yapılan idmanda oyuncuların yüzleri gülüyordu. Kasımpaşa cephesinde bu skorun neden olduğu bir olumsuzluk havası halen devam ediyor. 

Trabzonspor, sezonun ilk yarısında İstanbul'da Kasımpaşa'yı 7-0 mağlup ederek tarihi bir galibiyet elde etmişti. Daha önce 1994-1995 sezonunun 29. haftasında sahasında Adana Demirspor'u 7-0 mağlup ederek, en farklı galibiyetini alan bordo-mavililer, 17 Ekim'de Kasımpaşa'yı da aynı sonuçla yenerek lig tarihindeki bu başarısına yenisini eklemişti. Trabzonspor, bu sonuçla ligde 523 hafta içindeki en farklı galibiyetini, lig tarihinde de deplasmandaki en farklı galibiyetini elde etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler