Trabzonspor 5'te 5 istiyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Trabzonspor, ezeli rakibini mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Uzun bir aradan sonra Şenol Güneş, döneminde Beşiktaş, Kasımpaşa,

Trabzonspor 5'te 5 istiyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Trabzonspor, ezeli rakibini mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
 

Uzun bir aradan sonra Şenol Güneş, döneminde Beşiktaş, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Konyaspor'u üst üste yenerek galabiyet serisi yakalayan Bordo-mavili takım ezeli rakibi Galatasaray'ı mağlup ederek 5'te 5 yapmak istiyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş karşısında kendi evinde oynadığı maçları kaybetmeyen Trabzonspor, Sarı-kırmızılı takıma da aynı tarifeyi uygulamayı planlıyor.
 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin kapısını dış dünyaya kapatan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, Galatasaray'ı yıkacak planlar üzerinde duruyor. Rakibin kim olduğundan çok kendi oyun felsefesini kabul ettirmeye çalışan deneyimli teknik adam, rakip karşısında taktiğini büyük bir ölçüde belirlerken, Alanzinho ve Jaja arasındaki tercihini maç günü verecek.

GÜNEŞ: "KENDİ OYUNUMUZU SERGİLEMENİZİ İSTİYORUM"
Oyuncularını zorlu maça motive etmeye çalışan deneyimli teknik adam, kendi oyun anlayışlarını sahaya yansıtmaları konusunda uyarılarda bulundu. Güneş'in oyuncularına, "Galatasaray ciddi bir rakip. Ama biz rakibin kim olduğuna bakmadan kendi oyun anlayışımızı ve felsefemizi sahaya yansıtmak için mücadele etmeliyiz. Oyun disiplininden kopmadan mücadelemizi sergilemeliyiz. Taraftarlarımıza ve futbolseverlere pozitif futbolu düşenen bir takım izlettirmenizi istiyorum" dediği öğrenildi.

GLOWACKİ VE TEOFİLO DIŞINDA EKSİK YOK
Galatasaray maçının ilk 11'ini büyük bir ölçüdü şekillendiren Trabzonspor'da sakat olan Glowacki ve izinsiz olarak Trabzon'u terk eden Teofilo dışında eksik bulunmuyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in yarınki karşılaşmada sahaya Onur, Serkan, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Colman, Engin, Burak, Alanzinho (Jaja) ve Umut Bulut'tan oluşan bir kadro çıkarması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler