Trabzonspor 4 yıllık orucu bozmalı

Trabzonspor bu hafta sonu İstanbul İnönü stadyumunda karşı karşıya geleceği Beşiktaş takımını, Süper ligde en son 2006-2007 sezonun da 3-2 mağlup etmişti. İnönü stadyumunda oynanan ligdeki son üç maçında Beşiktaş’ın, Trabzonspor’a karşı 1 galibiyet, 2 de

Trabzonspor 4 yıllık orucu bozmalı

Trabzonspor bu hafta sonu İstanbul İnönü stadyumunda karşı karşıya geleceği Beşiktaş takımını, Süper ligde en son 2006-2007 sezonun da 3-2 mağlup etmişti.

 

İnönü stadyumunda oynanan ligdeki son üç maçında Beşiktaş’ın, Trabzonspor’a karşı 1 galibiyet, 2 de beraberliği bulunuyor.

Geçen sezon ligdeki son karşılaşmalarında, İnönü stadyumunda Beşiktaş ve Trabzonspor takımları sahadan 0-0 ‘lık skorla ayrılmıştı.

Bordo mavili oyuncular, Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli geçmek için Beşiktaş’ı 4 yıl sonra, kendi sahasında mağlup etmek adına birbirlerine söz verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor