Trabzonspor 3. zaferin peşinde

Yönetimin ödeme yapıp moral verdiği futbolcular galibiyete kilitlendi. Şehir ise zorlu maç öncesi zafere odaklandı.Spor Toto Süper Ligi'nin 11. haftasında yarın akşam Galatasaray'ı ağırlayacak olan Trabzonspor'da futbolcular teknik heyete galibiyet sözü v

Trabzonspor 3. zaferin peşinde

Yönetimin ödeme yapıp moral verdiği futbolcular galibiyete kilitlendi. Şehir ise zorlu maç öncesi zafere odaklandı.

Spor Toto Süper Ligi'nin 11. haftasında yarın akşam Galatasaray'ı ağırlayacak olan Trabzonspor'da futbolcular teknik heyete galibiyet sözü verdi. Bu sezon sahasında oynadığı derbi maçlarda Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı devirmeyi başaran bordo - mavililer, üçüncü büyük maçından da zaferle çıkmanın peşinde. Zorlu maç öncesi oyuncularından sadece sahaya odaklanmalarını isteyen Teknik Direktör Şenol Güneş, kadroda mini bir revizyon yapacak. Glowacki'nin yokluğunda stoperde Giray'a, savunmanın solunda ise Cale'ye forma vermeyi düşünen Güneş, ülkesinden dönen Colman'a da orta sahada şans verecek.

FUTBOLCULARA ÖDEME YAPILDI

Trabzonspor yönetim kurulu, Galatasaray maçı öncesi futbolculara önemli bir miktarda ödeme yaptı. Trabzon'a erkenden gelen Başkan Sadri Şener'in isteği ile yapılan ödemelerden oyuncuların çok memnun kaldığı belirtildi. Bu arada yönetim Galatasaray ve ardından oynanılacak olan Bursaspor maçının kazanılması durumunda oldukça yüklü bir ödeme daha yapmayı planlıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor