Trabzonspor 2011'i Sivas ile açtı

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Sivasspor'u 3-2 mağlup ederek 3 hafta aradan sonra galibiyet ile tanışan Bordo-mavili takımda göreve gelen yeni yönetim kurulu da ligde galibiyetle tanıştı. 18-19 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen

Trabzonspor 2011'i Sivas ile açtı

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Sivasspor'u 3-2 mağlup ederek 3 hafta aradan sonra galibiyet ile tanışan Bordo-mavili takımda göreve gelen yeni yönetim kurulu da ligde galibiyetle tanıştı. 18-19 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Trabzonspor'un 61. Olağan Genel Kurulu'nda göreve gelen yeni yönetim kurulu alınan Sivasspor galibiyeti ile ilk kez 3 puan ile tanıştı.

 

Sadri Şener yönetimindeki yeni yönetim kurulu göreve seçilmesinin ardından Polonya'dan Brozek kardeşleri transfer ederken, Ankaragücü'nden ise Mehmet Çakır'ı transfer ederek ikinci yarıya başlangıç yapmıştı. Yeni yönetim döneminde, sahasında Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Bordo-mavili takım deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup oldu. Sahasında Medical Park Antalyaspor ile 0-0 berabere kalan Karadeniz ekibi sıkıntılı günler yaşadığı ligde Sivasspor galibiyeti ile rahat bir nefes aldı.

 

Ligin ikinci yarısında 7 puan kaybeden Bordo-mavili takım 3 hafta aradan sonra elde ettiği 3 puan ile kötü gidişe dur derken göreve gelen yeni yönetim kurulu ise ilk galibiyeti ile tanıştırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler