Trabzonlular Bursa için ne dedi?

Trabzonspor’un dün akşam Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmasının ardından şampiyon olan Bursaspor’un başarısı Trabzon sokaklarında büyük yankı yarattı. Trabzonspor’dan sonra Anadolu’da bir takımın daha şampiyon olmasının gurur verici olduğunda hem fikir ol

Trabzonlular Bursa için ne dedi?

Trabzonspor’un dün akşam Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmasının ardından şampiyon olan Bursaspor’un başarısı Trabzon sokaklarında büyük yankı yarattı.

 

Trabzonspor’dan sonra Anadolu’da bir takımın daha şampiyon olmasının gurur verici olduğunda hem fikir olan Trabzonlu vatandaşlar Bursaspor’un başarısını haber61.net’e yorumladı.

 

Erol Karasakal (Fotoğrafçı): “İnşallah Bursaspor bize sırtını dönmez. Trabzonspor’un haksız galibiyet kazandığını söyleyenler şimdi çıksın konuşsunlar da görelim. Trabzonspor aldığı galibiyetlerin hiçbirinden haksız kazanç elde etmemiştir. Kesinlikle ve kesinlikle alınan bu galibiyet alın teri sonucudur”

 

Sedat Çakmakçı (Öğrenci): “Anadolu’dan bir şampiyonun daha çıkması bizim için gurur vericidir. Trabzonspor bu maçı satmadı. Bileğinin hakkıyla alınan bu galibiyet gerçekten güzeldi. Maçı seyrederken çok heyecanlandık. Fenerbahçe’ye de geçmiş olsun. Trabzonspor bir sevdadır ve kazanılan bu galibiyet gerçekten taraftarlara inanılmaz mutluluk vermiştir”

 

Mustafa Aygün (Tekstilci): “1996 yılının intikamı alınmıştır. Acı bir intikam aldık onlardan. Seneye inşallah Trabzonspor şampiyon olur. Bu takım iyi takviyelerle ve önemli ekonomik yatırımlarla güzel işler yapar. Trabzon’da Bursaspor’un galibiyeti gerçekten olumlu karşılandı. İnsanlar maçı seyrederken bir yandan Trabzonspor-Fenerbahçe diğer yandan da Bursaspor-Beşiktaş maçını seyrediyordu. Güzel bir maç oldu ve bence kazanan Trabzonspor oldu”

 

Abdulkadir Büyükkurt (İşveren): “Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nı aldıktan sonra ligdeki maçı Fenerbahçe’ye vereceği yönündeki iddiaların tamamı yalandır. Ve bu iddianın da yalan olduğu dünkü maçın ardından ortaya çıktı. Trabzonspor’da kesinlikle şaibe olmaz. Bence Bursaspor’un şampiyon olması İstanbul saltanatına son vermek demektir. İkinci bir Anadolu takımının şampiyon olması iyi oldu bence. Maçta en çok Onur Recep Kıvrak’ı beğendim. Yeni bir Şenol Güneş olabilir”

 

Erdal Serdar (İşveren): “Trabzonspor elinden gelen mücadeleyi verdi ve önemli bir skora imza attı. Alınan bu beraberliğin önemi çok büyüktür. Takımımız gelecek yıl daha önemli işlere imza atacaktır. Bundan şüphem yok. Herkese hayırlı olsun”

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor