Trabzonlu yıldızın babası konuştu: Biz Trabzonsporluyuz ama...

Trabzonlu futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun babası açıklamalarda bulundu.

Trabzonlu yıldızın babası konuştu: Biz Trabzonsporluyuz ama...

Devre arası transfer döneminde adı Trabzonspor'la anılan ancak Beşiktaş'ın ciddi şekilde ilgilendiği Hollanda Ligi ekibi Nijmegen’de forma giyen Ferdi Kadıoğlu’nun babası açıklamalarda bulundu. Trabzonsporlu olduklarını söyleyen baba Feyzullah Kadıoğlu, oğlunun Beşiktaş'a gitmesinden de gurur duyacağını söyledi.

17 yaşındaki Trabzonlu futbolcu için çalışma başlatan ve genç yıldız adayı için resmi teklif hazırlığında olan yönetime, Kadıoğlu cephesinden olumlu geri dönüş geldi. Ferdi'nin babası Feyzullah Kadıoğlu, oğlunun Beşiktaş’ta oynamasının kendisi için büyük bir gurur olacağını söyledi.

‘Oğlumun Güneş’le çalışmasını isterim’ 

Baba Kadıoğlu, “Biz Trabzonlu’yuz. Bundan dolayı Trabzonspor’a sempatimiz var. Ancak Şenol Güneş de Trabzon’un efsanesi. Onun Beşiktaş’ta yaşadığı başarıyla gurur duyuyoruz. Genç futbolculara verdiği değer ve gelişimlerine yaptığı katkı da ortada. Tabii ki oğlumun Şenol Güneş’le çalışmasını çok isterim” ifadelerini kullandı. Siyah-Beyazlılar’ın büyük bir camia olduğunu söyleyen Kadıoğlu, “Taraftarları muhteşem. Gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaklar. Beşiktaş gibi bir takıma nasıl hayır diyebilirsiniz” dedi.
Trabzonlu yıldızın babası konuştu: Biz Trabzonsporluyuz ama...

‘Türk mantığıyla babayı kandırıyorlar’ 

Oğlunun geleceği için en iyi kararı vereceklerini söyleyen Feyzullah Kadıoğlu, “Nijmegen’in Hollanda Ligi’ndeki durumu belirsiz. Play-Out oynayacaklar. Bizimle 3 yıllık yeni sözleşme imzalamak istiyorlar. Ancak takım ikinci lige düşerse burada büyük ihtimalle devam etmeyiz. Sezon sonunda oturup tekliflere bakacağız. Telefonlarım susmuyor. Herkes Türk mantığıyla önce babayı kandırmaya çalışıyor. Ama birisi beni aradığında, ‘Beni aramayın. Menacerini arayın’ diyorum. Eğer buradan ayrılırsa çocuğumun üzerinden para kazanmak isteyen bir takıma değil, onun oynayabileceği, gelişim gösterebileceği bir takıma gitmesini isterim. En büyük ölçütümüz bu olacak” diye konuştu.

'10 numara gönderdik sağ bek oynattılar'

 Nijmegen formasıyla ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu, Hollanda Milli Takımı’nın dikkatini çekmişti. Portakallar’ın U-19 Milli Takımı’nda forma giyen 17 yaşındaki futbolcu, Avrupa U-19 Şampiyonası’nda 3 maça çıkıp 2 gollük performans sergiledi. Kendilerinin Trabzonlu olmasına rağmen oğlunun neden Hollanda’yı seçtiğiyle ilgili olarak konuşan Feyzullah Kadıoğlu, “Ferdi, Hollanda’nın birçok genç takımında forma giydi. İyi bir gelişim sağlaması için elimizden geleni yapıyoruz. Ben, Türk olduğum için oğlumun da Türkiye için oynamasını isterim. Hatta genç takım için daha önceden oğlumu deneme için götürdüm. Ancak başımıza inanılmaz bir olay geldi. 10 numarada oynayan oğlumu götürüp sağ bekte denediler. Bu duruma tepki gösterdim, ‘Herkes Maradona olmak istiyor. Biz nerede istersek orada oynar’ dediler. Böyle olunca çocuğu oradan aldık, Hollanda’yla devam ettik” açıklamasını yaptı. 

‘İdmandan otobüsle dönüyor’ 

Hollanda Genç Milli Takımı için forma giymesine rağmen Türkiye Milli Takımı’na kapıları kapatmadıklarını söyleyen baba Kadıoğlu, “Hollanda, genç yetenekler ülkesi. Oğlum bu ortamda kendisini geliştirmek için elinden geleni yapıyor. Milli takım seçimine de A takım seviyesine geldiğinde kendisi karar verecek. İnşallah geleceği iyi olacak” sözlerini sarf etti. Ferdi’nin gelişiminin olumsuz etkilenmemesi için çaba gösterdiklerini söyleyen Feyzullah Kadıoğlu, “Ferdi’yi her gün idmana ben bırakıyorum. Akşam otobüsle geri dönüyor. Şehirde herkes tanıdığı için herkes fotoğraf çektirmek, imza almak istiyor. Biz de bu durum onu şımartmasın diye çaba gösteriyoruz” dedi.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler