Trabzonlu Yavuz Ünye'den ayrıldı

Sezon başı Ünyespor’la anlaşan ve ilk yarının bitimine kadar görevinin başında bulunan ve takımını devamlı zirvede olmasında büyük pay sahibi olan antrenör Aydın Yavuz, bazı belirsizlikler nedeniyle Ünyespor’daki görevinden ayrılmak zorunda kaldı. Gelecek

Trabzonlu Yavuz Ünye'den ayrıldı

Sezon başı Ünyespor’la anlaşan ve ilk yarının bitimine kadar görevinin başında bulunan ve takımını devamlı zirvede olmasında büyük pay sahibi olan antrenör Aydın Yavuz, bazı belirsizlikler nedeniyle Ünyespor’daki görevinden ayrılmak zorunda kaldı. Gelecek teklifleri değerlendireceğini belirten Yavuz yaptığı açıklamada, “Kimseye kırgın değilim. Ünyespor’a da başarılar dilerim” dedi.

 

Aydın Yavuz daha önce, Tokat, Kars, Sebatspor, Of, Arsinspor, Bulancakspor, Yalıspor, Gümüşhane, Mezitli, Hopaspor’da başarıyla görev yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor