Trabzonlu şampiyona destek

 Belediyespor Başkanı Nihat Demir, Furkan Ulaş Memiş ile gurur duyduklarını belirterek, “Belediyespor olarak başarılı sporcularımızız ödüllendiriyoruz. Bu amaç doğrultusunda Furkan’a da Belediyespor Kulübü adına  hediye verdik. Bundan sonra da her zaman k

Trabzonlu şampiyona destek

 

Belediyespor Başkanı Nihat Demir, Furkan Ulaş Memiş ile gurur duyduklarını belirterek, “Belediyespor olarak başarılı sporcularımızız ödüllendiriyoruz. Bu amaç doğrultusunda Furkan’a da Belediyespor Kulübü adına  hediye verdik. Bundan sonra da her zaman kendisine maddi ve manevi destek vermeye devam edeceğiz. Bütçemizin  elverdiği sürece şampiyonlarımıza bu tür desteklerimiz devam edecektir.Bütün branşlarımızda bu uygulama geçerlidir.” diye konuştu.

 

Belediye Başkan Yardımcısı O. Gökhan Bali de “Boks kenti olan Trabzon’da  Belediyespor Kulübü olarak kentin değerleri olan sporcularına her zaman sahip çıktıklarını belirterek, “1990 tarihinde kurulan Belediyespor  bu güne kadar özellikle salon sporlarında başarılı olan sporcularımızın her zaman yanında oldu. Birçok uluslar arası başarılara imza attık. Furkan Ulaş Memiş kardeşimiz de bu sporcularımızdan bir tanesidir. Onlar bu gayreti gösterdikleri müddetçe Trabzon Belediyespor Kulübü olarak kendilerine ve Trabzon’daki tüm sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Kendisini başarılarından dolayı kutluyorum. İnşallah başarıları bundan sonra da devam edecektir” diye konuştu.

 

Furkan Ulaş Memiş’in antrenörü Cahit Süme de yaptığı konuşmada “Geçmişteki başarılarına bakarak Dünya Üniversiteler arası Boks şampiyonasında Furkan Ulaş Memiş’ten bu başarıyı bekliyorduk. Bizim asıl hedefimiz 2012 Londra Olimpiyatları.Olimpiyatlarda kürsüye çıkması bizim ve kendisinin en büyük hayali. Trabzon’a ve ülkemize olimpiyat madalyası getirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.

 

Başarılı Boksör Furkan Ulaş Memiş de kendisine destek veren başta Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve diğer tüm yetkililere teşekkür etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor