Trabzonlu minik yüzücülerden büyük başarı

Trabzonlu minik yüzücüler, Makedonya’dan 3 madalya ile döndü.

Trabzonlu minik yüzücülerden büyük başarı

Trabzonlu sporcuların uluslar arası arenada aldığı başarılı sonuçlara bir yenisi daha eklendi, bu kez madalyalar minik yüzücülerden geldi.


Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcuları Beren Çakıroğlu ile Emir Berkan Morova, Makedonya’da yapılan XIII. Nemo Cup yüzme yarışmalarında 3 madalya kazanarak gelecek için ümit verdiler.

Üsküp şehrinde yapılan müsabakalarda Beren Çakıroğlu, 12-13 Yaş Kızlar 50 Metre Kurbağalama yarışlarında 00:37.34’lük derecesi ile üçüncü oldu. Türk Milli takım kadrosunda bulunan diğer başarılı sporcu Emir Barkan Morova ise 2 madalya kazandı. 13-14 yaş kategorisinde yarışan Emir, 100 metre serbestte 02:09.01’lik derecesi ile üçüncü, 400 metre serbest kategorisinde ise 04:25.77’lik derecesi ile gümüş madalya aldı.

Trabzonlu minik yüzücülerden büyük başarı

Trabzonlu minik yüzücülerden büyük başarı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor