Trabzonlu Kazaz'dan ringlere veda

Trabzon boksunun önemli isimlerinden Gökhan Kazaz 20 Nisan tarihinde Trabzon’da yapacağı jübile müsabakasıyla aktif boks hayatına son noktayı koyacak.Sayısız Türkiye şampiyonluklarının yanında 1 Avrupa ikinciliği bulunan aynı zamanda profesyonel kariyerin

Trabzonlu Kazaz'dan ringlere veda

Trabzon boksunun önemli isimlerinden Gökhan Kazaz 20 Nisan tarihinde Trabzon’da yapacağı jübile müsabakasıyla aktif boks hayatına son noktayı koyacak.

Sayısız Türkiye şampiyonluklarının yanında 1 Avrupa ikinciliği bulunan aynı zamanda profesyonel kariyerinde 13 galibiyeti bir beraberliği birde mağlubiyeti bulunan Milli Boksör Gökhan Kazaz Türkiye’nin bokstaki duayeni Cemal Kamacı ile yapacak olduğu gösteri maçıyla sevenlerinin karşısına son kez çıkacak. Bu önemli jübilede Trabzonlu şampiyon boksörler Polonya Milli Takımı ile karşılaşacak.

Mili boksör Gökhan Kazaz, 20 Nisan’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılacak olan bu organizasyona tüm Trabzon halkını davet ederek ”Bu son gecemde de beni yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum “dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor