Trabzonlu judocuların başarısı

Antalya’nın Kemer ilçesinde 19-20 Mart tarihlerinde yapılan Ümitler Avrupa Kupası’na katılan Trabzonsporlu judocular büyük başarıya imza attılar. Antalya’da yapılan ve 13 ülkeden toplam 264 sporcunun katıldığı müsabakalarda Trabzonspor‘un sporcuları bir a

Trabzonlu judocuların başarısı

Antalya’nın Kemer ilçesinde 19-20 Mart tarihlerinde yapılan Ümitler Avrupa Kupası’na katılan Trabzonsporlu judocular büyük başarıya imza attılar.

Antalya’da yapılan ve 13 ülkeden toplam 264 sporcunun katıldığı müsabakalarda Trabzonspor‘un sporcuları bir altın iki bronz madalya kazanarak Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları kadrosuna girmeyi hak kazandılar. Büyük çekişmeye sahne olan müsabakalarda 48 kiloda Gülkader Şentürk birinci, Mihriban Öner 70 kiloda üçüncü ve Oğuz Kaan Topal 73 kiloda üçüncü olarak Trabzon’u başarıyla temsil ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor