Trabzonlu Gökhan efsane ile...

Türkiye'nin efsane boksörlerinden 68 yaşındaki Cemal Kamacı, Trabzonlu profesyonel boksör Gökhan Kazaz'ın jübile maçında ringe çıkacak.   Türkiye'nin efsane boksörlerinden 68 yaşındaki Cemal Kamacı, Trabzonlu profesyonel boksör Gökhan Kazaz'ın jübile maçı

Trabzonlu Gökhan efsane ile...

Türkiye'nin efsane boksörlerinden 68 yaşındaki Cemal Kamacı, Trabzonlu profesyonel boksör Gökhan Kazaz'ın jübile maçında ringe çıkacak.  

Türkiye'nin efsane boksörlerinden 68 yaşındaki Cemal Kamacı, Trabzonlu profesyonel boksör Gökhan Kazaz'ın jübile maçında ringe çıkacak. Jübile maçı nedeniyle düzenlene organizasyonda ayrıca Türkiye ile Polonya Boks Milli Takım sporcuları da müsabaka yapacak.

Yarın 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılacak organizasyon öncesi Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Koçinoğlu, eski Avrupa Şampiyonu Cemal Kamacı, Gökhan Kazaz ve Polonya Boks Milli Takım Antrenörü Zbigniew Sakow, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Salonu'nda basın toplantısı düzenledi. Türkiye'nin profesyonel boksta ilk Avrupa Şampiyonu olan 68 yaşındaki Cemal Kamacı, 1958 yılından beri spor yaptığını, ancak artık son baharına geldiğini belirtti. İlerleyen yaşına rağmen her gün düzenli olarak spor yaptığını anlatan Kamacı, gençlerin ve aktif sporculuk hayatını noktalayan eski sporcuların spor yapmamasından yakındı. Profesyonel boks hayatına yarınki karşılaşmayla nokta koyacak olan Gökhan Kazaz, gelişen şartlar nedeniyle erken yaşta bu spora veda ettiğini dile getirdi.

Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Koçinoğlu, Türk boksörlerin Polonya milli takım sporcuları ile yapacağı müsabakaların, Avrupa ve dünya şampiyonaları öncesi iyi bir hazırlık maçı olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler