Trabzonlu başarılı sporculara ödül

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi. Belediyespor bünyesinde boks da bayanlarda Türkiye şampiyonu olan Serengül Bayrak ile Gülten Türker, Karatede de Uluslar arası Boğaziçi Turnuvası’nda birinci

Trabzonlu başarılı sporculara ödül

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, başarılı sporcuları altınla ödüllendirdi.

 

Belediyespor bünyesinde boks da bayanlarda Türkiye şampiyonu olan Serengül Bayrak ile Gülten Türker, Karatede de Uluslar arası Boğaziçi Turnuvası’nda birinci olan Büşranur Kılıç, Sonnur Küçük ve Vildan Küçük, Liselerarası Türkiye Karate Şampiyonası’nda ikinci olan Halise Şennur Akkoç, Taekvando da Türkiye şampiyonu olan Ahmet Ayvaz ile Çaykaraspor Kulübü’nden boksta bayanlar Türkiye şampiyonu olan Şeyma Şafak ödüllerini Başkan Gümrükçüoğlu’nun elinden aldılar.

 

Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Belediyespor olarak spora ve sporculara büyük önem verdiklerini belirterek, “Başarılı sporcularımızla ne kadar övünsek azdır. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Trabzon’umuzu ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiler. Belediye olarak Salon sporlarını kalkındırmak ve başarılı kılmak için Belediyespor yönetimi ile işbirliği halinde çalışıyoruz. Bu anlamda Belediyespor  Başkanı Nihat Demir ve yönetimi, bu sporcularımızı yetiştiren antrenörlerimizi kutluyorum” dedi.

 

Belediyespor Başkanı Nihat Demir, “Amacımız Trabzon’da salon sporunu en üst seviyeye çıkarmaktır. Bu amaç doğrultusunda gençlerimizin eğitimine büyük önem veriyoruz. Boks da ve Karatede elde edilen başarı Trabzon’un başarısıdır. Sporcularımızdan daha büyük başarılar bekliyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor