Trabzon'dan Selçuk açıklaması!

Nevzat Şakar, sezon sonunda Fenerbahçe'ye gideceği iddia edilen Selçuk İnan konusunda, açıklama yaptıTrabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, sezon sonunda Fenerbahçe'ye gideceği iddia edilen Selçuk İnan konusunda, "Selçuk'un sezon sonunda sözleşmesi sona eriy

Trabzon'dan Selçuk açıklaması!

Nevzat Şakar, sezon sonunda Fenerbahçe'ye gideceği iddia edilen Selçuk İnan konusunda, açıklama yaptı

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, sezon sonunda Fenerbahçe'ye gideceği iddia edilen Selçuk İnan konusunda, "Selçuk'un sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Başkanımız kendisi ve menajeriyle de konuştu. Selçuk, yurt dışına gitmezse Trabzonspor'da kalacağını açıklıkla bize söyledi, anlattı. O konuda bir problem yok. Devre arasında konuşmuştuk Selçuk ile ligler bittikten sonra da konuşacağız. Gönlü Trabzonspor'dan yana" ifadesini kullandı.

Bursaspor maçı öncesi takımın moral ve motivasyonun iyi seviyede olduğunu vurgulayan Şakar, herhangi bir sıkıntılarının olmadığını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor