Trabzon'dan başkası olmaz

Trabzonspor'la sezon sonu sona erecek olan sözleşmesini uzatmadığı için birçok gazete tarafından adı transfer dedikodularına karıştırılan Selçuk İnan isyan bayrağı açtı. Selçuk, kesinlikle hiçbir takımla görüşmediğini ifade ederek, "Bunu belki yüzüncü kez

Trabzon'dan başkası olmaz

Trabzonspor'la sezon sonu sona erecek olan sözleşmesini uzatmadığı için birçok gazete tarafından adı transfer dedikodularına karıştırılan Selçuk İnan isyan bayrağı açtı. Selçuk, kesinlikle hiçbir takımla görüşmediğini ifade ederek, "Bunu belki yüzüncü kez söyleyeceğim ama Trabzonspor dışında Türkiye'de başka hiçbir takımla görüşmem olmadı. Sezon sonu geldiğinde de ilk olarak kulübümle görüşme masasına oturacağım. Avrupa'ya gitmek istiyorum. Eğer Avrupa olmazsa Türkiye'deki en önemli önceliğim Trabzonspor'dur. Neden buradan başka bir takıma gideyim ki? Burada bana her imkan sunuluyor" diye konuştu.

"HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARDIK"

Manisaspor maçını kazanacaklarına inandıklarını da kaydeden Selçuk İnan, "Hedefimiz ligdeki tüm maçlarımızda iyi futbol oynayıp galibiyetler elde etmek. Ama şu ana kadar hiç yenilmeyen takım çıkmadı. Bu nedenle biz de ikinci yarının başında bazı istenmeyen sonuçlar aldık. Bu aşamadan sonra hata yapmak istemiyoruz. Önceki hatalarımızdan ders çıkardık. Hocamızda bunları sürekli olarak bize söylüyor. Manisaspor maçını kazanıp ardından devam edeceğimiz zorlu lig sürecinde mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler