Trabzon'dan açılan gurur kapısı

Bu akşam Antalya'da oynanan ve Trabzon Karadenizspor'un 5-3 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmayı spor severler haber61.net'ten izledi.ilk 90 dakikası 1-1 berabere biten karşılaşmanın uzatma dakikalarınıı, penaltı atışlarını ve Karadenizspor'un yarı Finale

Trabzon'dan açılan gurur kapısı

Bu akşam Antalya'da oynanan ve Trabzon Karadenizspor'un 5-3 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmayı spor severler haber61.net'ten izledi.

ilk 90 dakikası 1-1 berabere biten karşılaşmanın uzatma dakikalarınıı, penaltı atışlarını ve Karadenizspor'un yarı Finale kalışının ilk haberini sizlere sizin haber siteniz haber61.net duyurdu.

"Trabzon'dan Karadenize, Karadenizden Türkiye'ye, Türkiye'den Dünya'ya açılan kapı" sloganı ile her zaman haberin NET adresi olduk.

Sadece haber verdik, siz neyi merak ediyorsanız orada ilk biz olduk.

Masa başında yap boz haberciliği yapmadık.

Haberciliği çıkarlarımız için kullanmadık.

Yorum haberciliği yapmayıp sadece haber verdik. Yorumu hep sizlere bıraktık.

İlkelerimizden taviz vermeden dört koca seneyi geride bıraktık.

Teşekkürler haber61.net okurları.

sizler farkı farkedenlerdensiniz.

Günde 1 milyon sayfa gösterimi ve 500 bin ziyaretçi ile Türkiye'nin en büyük yerel haber portalı olmamızı ve ulusal haber siteleri ile yarışır duruma gelmemizi size borçluyuz.

Size layık olabiliyorsak ne mutlu bize.

İlgili haberler:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor