Trabzon'da umdu Denizli'de buldu

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Galatasaray evinde, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'u 3-1 mağlup etti. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da sarı-kırmızılı takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede sarı-kırmızılı tak

Trabzon'da umdu Denizli'de buldu

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Galatasaray evinde, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'u 3-1 mağlup etti. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da sarı-kırmızılı takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede sarı-kırmızılı takımın golleri 26. dakikada Elano, 75 ve 88. dakikalarda Pino'dan gelirken, Denizlispor'un tek golü 66. dakikada İsmail Konuk'tan geldi.

Galatasaray'ın 21. dakikada Pino ile bir şutu da direkten döndü.

Pino attığı iki gol ve ortaya koyduğu mücadele ile maça damga vuran isim oldu. Brezilyalı yıldız Elano'da bir gol ve bir asist ile karşılaşmanın öne çıkan bir başka ismi oldu.

Galatasaray bu galibiyetle grup maçlarına 3 puanla başlamayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor