Trabzon'da tesisler incelendi!

Trabzon'da 23-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın (EYOF) yapılacağı tesisler, federasyon yetkililerince incelendi. EYOF basın biriminden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'yi oyunlarda temsil edecek sporcuları

Trabzon'da tesisler incelendi!

Trabzon'da 23-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın (EYOF) yapılacağı tesisler, federasyon yetkililerince incelendi.

EYOF basın biriminden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'yi oyunlarda temsil edecek sporcuların bağlı bulundukları federasyonların teknik delegelerinin, organizasyon hazırlıkları ve tesis inşaatlarında incelemede bulunduğu, süreci olumlu olarak değerlendirdikleri belirtildi.

Açıklamada, atletizmde Mehmet Can Korkmazoğlu, basketbolda Resul Yolcu, hentbolda Kenan Sivrikaya, cimnastikte Oktay Canbulat, judoda Yavuz Yolcu, teniste Beyazıt Anbar ve voleybolda Ahmet Göksu'dan oluşan delegelere, tesisleri incelemeden önce hazırlıklarla ilgili bilgileri EYOF 2011 Trabzon Genel Sekreteri Yaşar Ulusoy'un, müsabakaların yapılacağı tesisler hakkında teknik bilgileri de Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür'ün sunduğu ifade edildi.

Toplantıda ayrıca, organizasyonda görevlendirilecek hakem, teknik ve idari personel sayıları üzerinde durulduğu, alınacak malzemelerle federasyonların ihtiyaç duyacakları gönüllü sayılarının ele alındığı bildirildi.

Teknik delegelerin, daha sonra branşlarına göre müsabaka ve yarışmaların yapılacağı tesislerle inşaatlarında incelemelerde bulunarak mevcut durumu ve eksikleri tespit edip rapor tuttuğu, organizasyon hazırlıkları ile tesislerdeki inşaat ve iyileştirme çalışmalarını olumlu buldukları kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor