Trabzon'da sakatların son durumu

Trabzonspor’da sakatlardan Egemen Korkmaz ile Glowacki’nin durumları hala netleşmedi. Takım için önem taşıyan iki oyuncunun da Fenerbahçe maçına yetişmesi için elinden geleni yapan Güneş, oyuncularına moral vermeye devam ediyor. Pazar günü Kadıköy’de Fene

Trabzon'da sakatların son durumu

Trabzonspor’da sakatlardan Egemen Korkmaz ile Glowacki’nin durumları hala netleşmedi. Takım için önem taşıyan iki oyuncunun da Fenerbahçe maçına yetişmesi için elinden geleni yapan Güneş, oyuncularına moral vermeye devam ediyor.

 

Pazar günü Kadıköy’de Fenerbahçe ile oynanacak maçta Egemen ve Glowacki’nin oynamaması durumunda Güneş’in, Mustafa Yumlu ve Giray ikilisine görev vermesi bekleniyor. Bu oyuncuların durumlarının maç saatine kadar netleşmesi bekleniyor.

 

Öte yandan bordo-mavili ekip bugün saat 16:00’da Ümraniye Spor Tesisleri’nde Fenerbahçe maçı öncesi hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor