Trabzon'da oynanacak milli maç

Türkiye (A) Milli Futbol Takımı ile 9 Şubat Çarşamba günü Trabzon'da özel maçta karşılaşacak Güney Kore (A) Milli Futbol Takımı, İstanbul'a geldi.Güney Kore kafilesi, sabaha karşı THY'ye ait uçukla geldiği İstanbul'da, Ataköy Sheraton Hotel'de kampa girdi

Trabzon'da oynanacak milli maç

Türkiye (A) Milli Futbol Takımı ile 9 Şubat Çarşamba günü Trabzon'da özel maçta karşılaşacak Güney Kore (A) Milli Futbol Takımı, İstanbul'a geldi.

Güney Kore kafilesi, sabaha karşı THY'ye ait uçukla geldiği İstanbul'da, Ataköy Sheraton Hotel'de kampa girdi.

Konuk ekip, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Balat'ta bulunan Gençlik Geliştirme Tesisleri'nde bugün ve yarın birer antrenman yapacak. 8 Şubat Salı günü Türk Milli Takımı ile birlikte Trabzon'a hareket edecek Güney Kore kafilesi, burada Grand Zorlu Hotel'de konaklayacak.

Güney Kore Milli Takımı Teknik Direktörü Cho Kwang-Rae ve bir futbolcunun katılımıyla salı günü saat 17.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda basın toplantısı düzenlenecek. Saat 17.30'da da Güney Kore Milli Takımı stadyumda son çalışmasını yapacak.

Müsabakanın ardından Türk Milli Takımı ile beraber İstanbul'a dönecek Güney Kore Milli Takımı, 10 Şubat Perşembe günü saat 23.50'de THY'ye ait uçakla Seul'e gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor