Trabzon'da Önce kupa sonra Lig!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 11 Ocak'ta Konya Torku Şekerspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası grup maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Önce kupa maçını kazanmak ardından da lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.  Trabzons

Trabzon'da Önce kupa sonra Lig!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 11 Ocak'ta Konya Torku Şekerspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası grup maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Önce kupa maçını kazanmak ardından da lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

 

Trabzonspor'un tecrübeli teknik patronu Şenol Güneş, kampa geç katılan Colman, Alanzinho ve Jaja'yla özel olarak görüşmeler yaptı. Her oyuncuyla yaklaşık 1'er saat süren görüşmeler sonunda çok ciddi uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, takımda kimsenin vazgeçilmez olmadığına vurgu yaptı. Bu arada 11 Ocak'ta Konya Torku Şekerspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası grup maçına da çok önem veren Güneş, tüm çalışmalarını bu maçı kazanma üzerine kuruyor. Güneş, kupada da hedefe ulaşmak istediklerini belirterek, "Önce kupa maçını kazanmak ardından da lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Şu an için çalışmalarımız istediğimiz gibi gidiyor. Futbolcularımızın arzulu oluşu bizi de ekstra motive ediyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor