Trabzon'da olimpiyat yarışması

Trabzon'da 23-30 Temmuzda yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın (EYOF) tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla ''Trabzon'da Olimpiyat'' konulu ödüllü resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi.EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörlüğü ile Trabzon Mi

Trabzon'da olimpiyat yarışması

Trabzon'da 23-30 Temmuzda yapılacak 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın (EYOF) tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla ''Trabzon'da Olimpiyat'' konulu ödüllü resim ve kompozisyon yarışması düzenlendi.

EYOF 2011 Trabzon Genel Koordinatörlüğü ile Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği yarışmaya, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarındaki öğrenciler katılabilecek.

Olimpiyat bilincini geliştirip yaygınlaştırmak ve oyunları başta öğrenciler olmak üzere toplumun tüm kesimlerine tanıtmak hedefiyle düzenlenen yarışmada dereceye girenlere, çeşitli elektronik eşyalar hediye edilecek.

Katılımcılar eserlerini, Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Bölümüne 10 Marta kadar gönderebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler