Trabzon'da maç bitti, karakola gitti

Ankaragücü'nün Trabzon'da kamp yaptığı otele gelen polisler Uğur Uçar'ı gözaltına istediler.  Başkent külübü yetkilileri, Trabzonspor-Ankaragücü maçı öncesi uzun uğraşlar sonucu polisleri ikna etmeyi başardı.Trabzonspor-Ankaragücü maçı öncesi sarı laciver

Trabzon'da maç bitti, karakola gitti

Ankaragücü'nün Trabzon'da kamp yaptığı otele gelen polisler Uğur Uçar'ı gözaltına istediler.  Başkent külübü yetkilileri, Trabzonspor-Ankaragücü maçı öncesi uzun uğraşlar sonucu polisleri ikna etmeyi başardı.

Trabzonspor-Ankaragücü maçı öncesi sarı lacivertli takımın kamp yaptığı Zorlu Otel sabaha karşı polislerin baskınına uğradı! Saat 05.00 sularında otele gelen emniyet güçleri, Ankaragücü'nde forma giyen Uğur Uçar'ı gözaltına almak istediklerini bildirdiler.

Ankaragücü kafilesinde büyük şoka neden olay sırasında sarı lacivertli kulübün yetkilileri emniyet güçlerini iknaya çalıştı. "Bugün Trabzonspor ile maçımız var. Uğur Uçar önemli bir futbolcumuz. Hem siz maçtan 12 saat önce bir futbolcumuzu götürürseniz bu olay başka yerlere çekilir, Trabzonspor'a malederler. Bırakın, maçta oynasın, gerekirse maçtan sonra ifade alırsınız" diyen Başkent külübü yetkilileri, polisleri ikna etmeyi başardılar.

MAÇTAN SONRA İFADEYE...
Sabah yaşanan bu olayın ardından Trabzonspor maçında 90 dakika forma giyen Uğur, daha sonra Ankaragücü Genel Müdürü Ender Yurtgüven ile birlikte ifade vermeye gitti. Önce hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Uğur Uçar, daha sonra emniyete oradan da savcılığa gitti.

İŞTE OLAYIN NEDENİ...
Peki polisler Uğur Uçar'ı neden gözaltına almak istedi? İşte yanıtı:

İstanbul'daki bir sürücü kursuna evrakta sahtecilik yaptıkları gerekçesiyle dava açıldı. Kurstan ehliyet alanların arasında Uğur Uçar'ın da olduğu ortaya çıktı ve genç futbolcuya mahkemeye gelip ifade vermesi için tebligat gönderildi. Ancak Uğur Uçar'ın ifadesine göre, tebligat genç futbolcuya ulaşmadı. İstanbul Bakınköy'de görülen davaya ifade vermeye gelmemesi nedeniyle de Uğur Uçar'ın polisler nezaretinde ifadeye getirilmesi için karar alındı.

EHLİYETİNE EL KONULDU...
Ligtv.com.tr'nin edindiği bilgiye göre, savcılıkta ifade veren ve ne evrakta sahtecilik yapıldığından ne de mahkemeye çağrıldığından haberi olmadığını belirten Uğur Uçar, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ancak Uğur'un ehliyetine de el konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor