Trabzon'da hedef kupayı almak

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası final maçının, Eskişehirspor ve Ankaragücü mağlubiyetlerinin moral bozukluğunu üzerlerinden atma ve bu yılın hedefini yakalama açısında çok büyük bir şans olduğun

Trabzon'da hedef kupayı almak

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası final maçının, Eskişehirspor ve Ankaragücü mağlubiyetlerinin moral bozukluğunu üzerlerinden atma ve bu yılın hedefini yakalama açısında çok büyük bir şans olduğunu söyledi.

5 Mayıs Çarşamba günü Fenerbahçe ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi Ankaragücü'ne deplasmanda mağlup olan Trabzonspor'da tüm gözler kupa'ya çevrildi. Eskişehirsspor ve Ankaragücü maçlarında aklının kupada olduğunu gösteren Bordo-mavililer, bu yılın hedefini tutturma adına ve son iki hafta da ligde alınan mağlubiyetler sonrası kaybedilen 6 puanı unutturmak için final maçını mutlak kazanmayı hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesinde kaybedilen Eskişehirspor ve Ankaragücü maçlarının Trabzonspor adına olumsuz olduğunu belirten Şenol Güneş, "Son iki haftada 6 puan kaybetmek moral bozucu oldu. Bizim adımıza üzüntü verici bir durum. Çarşamba günü Fenerbahçe ile oynayacağımız kupa finali, kaybedilen maçlar sonrası moral açısında çok önemli. Hem de bu yılın hedefini yakalama açısında çok büyük bir şans olacak" dedi.

Ankaragücü karşısında Alanzinho ve Colman ile başlamamasınıda değerlendiren Güneş, "Birkaç tane oyuncuyu dinlendirmek istedim. Maçın gidişine göre koyarız diye düşündük. İlk yarıda pas yüzdesi olarak oyuna hakim olamadık. 1-0 mağlup olunca onları oyuna koyarak atak yapmaya çalıştık. Atak yaptık ama gol bulamadık" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor