Trabzon'da Hamit iddiası!

Yeni sezon için transfer stratejisini belirleyen Trabzonspor, üç önemli ismi kadrosuna katacak. Trabzonspor, 27 yıldır özlemini çektiği şampiyonluk hasretine nokta koymak için gün sayarken, transfer çalışmaları iki hafta sonra başlayacak. İzleme Komitesi'

Trabzon'da Hamit iddiası!

Yeni sezon için transfer stratejisini belirleyen Trabzonspor, üç önemli ismi kadrosuna katacak.

 

Trabzonspor, 27 yıldır özlemini çektiği şampiyonluk hasretine nokta koymak için gün sayarken, transfer çalışmaları iki hafta sonra başlayacak. İzleme Komitesi'nin sezon başından beri sürdürdüğü çalışmalar noktalandı.

 

Ayrıca genç isimlere de ağırlık verecek. Bu isimlerden biri Bursalı Eren Albayrak. Trabzonspor'un gündemindeki flaş isimlerden başında ise Hamit Altıntop yer alıyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da iştahını kabartan gurbetçi futbolcu geçtiğimiz günlerde Türkiye'de oynamak istediğini açıklayarak bütün dikkatleri üzerine çekmişti.

 

Bel ve sırt ağrıları çektiği için sezona erken havlu atan Hamit'e bordo mavili yönetim teklif götürmeye hazırlanıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de onay verdiği transfer için iki hafta sonra ilk pazarlık yapılacak. Trabzonspor yönetimi transfere bu sezon 15 milyon Euro'luk bir kaynak ayırmayı planlıyor.

 

"DÖNMEK GÜZEL FİKİR" DEDİ DEVAMI SAYFA 2'DE

 

 

 

"DÖNMEK GÜZEL FİKİR"

Sezon sonu Bayern Münih ile sözleşmesi bitecek ve bonservis bedelsiz olarak transfer olacak Hamit Altıntop geçtiğimiz günlerde verdiği bir mülakatta, "Türkiye'de transfer haberlerim çok speküle edildi. Ne yalan, ne de doğru diyebiliriz. Brezilya'da milli futbolcular bir bir ülkesine geri dönüyor. Türkler'in de bunu istemesi gayet normal ve mantıklı. Güzel de bir fikir bence" demişti.

 

SAKATLIKLAR BELİNİ BÜKTÜ!

Trabzonspor'un peşinde olduğu Hamit Altıntop uzun süren sakatlıkları nedeniyle verimli bir sezon geçiremedi. 29 yaşındaki oyuncu Bayern Münih formasıyla 14 lig, 7 Şampiyonlar Ligi ve 3 kupa maçında forma giydi. 24 maçın 14'ünde ilk 11'de yer alan Hamit toplam bin 277 dakika sahada kalırken, sadece iki kez rakip ağları havalandırabildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor