Trabzon'da haftanın programı

Trabzonspor A takımının 1 Kasım Pazartesi 20.00'da Konyaspor'la oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, hentbol ve 1461 Trabzon takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.Buna göre Trabzonspor basketbol takımı ligin 3. haftasında yarın (Cumartesi) d

Trabzon'da haftanın programı

Trabzonspor A takımının 1 Kasım Pazartesi 20.00'da Konyaspor'la oynayacağı müsabakanın yanı sıra basketbol, hentbol ve 1461 Trabzon takımları da galibiyet mücadelesi verecekler.

Buna göre Trabzonspor basketbol takımı ligin 3. haftasında yarın (Cumartesi) deplasmanda OYAK Renault'la karşılaşacak. Bursa Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 17.00'da başlayacak.

Trabzonspor Hentbol takımı da ligin 5. haftasında yarın (Cumartesi) Ankara 06 Ater’i konuk edecek. Trabzon Çok Amaçlı Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 13.00'de başlayacak.

1461 Trabzon ise ligin 10. Haftasında 31 Ekim Pazar günü Belediye Vanspor’la karşılaşacak. Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda oynanacak müsabaka saat 13.30'da başlayacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler