Trabzon'da eczacılar sahaya indi

Trabzon Eczane Teknisyenleri Derneği Geleneksel 2. Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Finalde bordo-mavi adlı takım 5-4 yenen Vakfıkebir takımı şampiyon oldu.Trabzon Fatih Halı sahasında oynanan final müsabakasında rakiplerini yenerek finale yükselen i

Trabzon'da eczacılar sahaya indi

Trabzon Eczane Teknisyenleri Derneği Geleneksel 2. Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Finalde bordo-mavi adlı takım 5-4 yenen Vakfıkebir takımı şampiyon oldu.

Trabzon Fatih Halı sahasında oynanan final müsabakasında rakiplerini yenerek finale yükselen iki takımın maçı oldukça çekişmeli geçti. Eczane teknisyenleri, müvessiler ve ecza depoları çalışanları tarafından oluşturulan takımların yaptıkları karşılaşmaların ardından finale kalan Vakfıkebir takımı bordo-mavi adlı takımı 5-4 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Şampiyon takıma birincilik kupasını Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Sait Çolak verdi. Şampiyon olan takım ayrıca 10 adet Trabzonspor forması hediye edildi.

Dernek Başkanı Sait Çolak, spor faaliyeti ile arkadaşların bir arada olmasını sağlayarak, birlik ve beraberlik içinde kaynaşmalarını hedeflediklerini ve amaçlarına ulaştıklarını belirterek "Yoğun iş temposu içinde çalışan arkadaşlarımızın, stresten uzak kalmalarını sağlamak maksadıyla sosyal faaliyetler kapsamında futbol maçları düzenleyerek bir arada olmalarını hedefledik. Arkadaşlarımızın bir araya gelme imkanları kısıtlı. Turnuvayı düzenleyerek hem spor yapmalarını hem de bir araya gelmelerini sağlamış olduk. Aynı mesleği yapan ancak bir birlerini tanımayan arkadaşları bir araya getirdik. İyi bir kaynaşma ortamımız oldu. Eczane Teknisyenleri'nin sorunları noktasında birlik ve beraberlik içinde olarak sıkıntılara çözüm üretme noktasında fikir alışverişinde bulunma imkanı da sağlamış olduk. Bu turnuvayı ilerleyen yıllarda daha kapsamlı bir şekilde yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor