Trabzon’da çılgın hedef :70 bin

 Trabzonspor’un Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadında  İstanbul Büyükşehir Belediye maçındaki çılgın hedef için  camia ayağa kalktı.Trabzonspor’un hafta sonu oynayacağı İstanbul BŞ.B. maçı için camia ayağa kalktı.Trabzonspor başkanı Sadri Şener  Atatürk O

Trabzon’da çılgın hedef :70 bin

 

Trabzonspor’un Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadında  İstanbul Büyükşehir Belediye maçındaki çılgın hedef için  camia ayağa kalktı.

Trabzonspor’un hafta sonu oynayacağı İstanbul BŞ.B. maçı için camia ayağa kalktı.Trabzonspor başkanı Sadri Şener  Atatürk Olimpiyat stadında oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 70 bin taraftar hedeflediklerini açıklamasının ardından bordo mavili camiada adeta seferberlik ilan edildi.

3 İstanbul takımının 15 bin taraftarı bile toplamakta zorlandığı Atatürk  Olimpiyat stadında oynanacak olan bu maçta Trabzonsporlu taraftar tribünleri tıklım tıklım doldurarak inanılmaz bir rekora imza atmaya hazırlanıyorlar.

 Türkiye’nin dört bir yanından maça gelmek için hazırlanan Trabzonspor taraftarlarının yanı sıra yurt dışında yaşayan Trabzonspor taraftarları da İstanbul BŞ. B maçına gelmek için  özel uçak kaldıracağı öğrenildi.

Öte yandan İstanbul’da yaşayan Trabzonsporlu iş adamları da maç için İkitelli’de ki İstanbul Olimpiyat Stadında olması nedeniyle taraftarları Olimpiyat stadına taşımak için  otobüs kiralamaya başladı.

İstanbul’da yaşayan Trabzonlu İşadamları da Bordo mavili ekibin  taraftarları kiraladıkları  otobüslerle stada  ücretsiz taşıyacaklar.

Türkiye’nin her köşesinden Trabzonsporlu taraftarları da bu maç için  İstanbul’a akın edecek.

Ünlü giyim markası Cobalt gömleklerinin sahibi işadamı Yaşar Ayaydın’da taraftarların İstanbul içinden maça gidebilmeleri için 6 otobüs kiralayarak ilk adımı attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler